تعرفه خدمات آزمایشگاه های خصوصی طبق ضوابط و تعرفه های مصوب وزارت بهداشت و درمان و سازمان نظام است. گاهی یک آزمایش در آزمایشگاه های مختلف تفاوت قیمت و تعرفه دارد که اغلب به خاطر روش های متفاوت و دقت روش اندازه گیری است بنابراین لازم است اطلاعات کامل در اختیار مراجعه کنندگان قرار گیرد.
هر چند وقت یک بار باید آزمایش های خون برای چکاب را بدهیم؟
انجام آزمایش های دوره ای تقریبا هر شش ماه یک بار برای هر شخصی با توجه به شرایط جسمانی و سلامتی اش ضروری است اما در کسانی که سابقه بیماری خاصی دارند بسته به نوع بیماری شان باید با نظر پزشک معالج در دوره های کوتاه تری آزمایشات لازم را انجام دهند.
آیا پاسخ یک آزمایش غیرطبیعی می تواند دلیلی بر وجود یک بیماری باشد؟
در پنج درصد افراد سالم هم ممکن است به دلایل گوناگون، پاسخ یک آزمایش غیرطبیعی باشد. دربهترین شرایط آزمایشگاهی و به کارگیری پیشرفته ترین تکنولوژی های آزمایشگاهی همیشه امکان وجود 10 تا 15درصد خطا در پاسخ های آزمایشگاهی وجود دارد. بنابراین نمونه گیری و تکرار آزمایش در فواصل زمانی خاص تصمیم گیری صحیح و منطقی راجع به پاسخ یک آزمایش را بهتر می کند.
چگونه عوارض پس از خونگیری مانند تورم و کبودی را کاهش دهیم؟
از حرکات دورانی و فشارهای غیرعادی در خونگیری پرهیز کنید. پس از خونگیری، چسب مخصوص را بر روی محل بچسبانید. در صورت درد یا تورم، به مسئول خونگیری اطلاع دهید تا اقدامات اولیه انجام شود. در صورت کبودی و درد پس از 48 ساعت، از کمپرس گرم و مسکنهای ساده استفاده کنید و از مصرف آسپیرین خودداری کنید.
بهترین زمان برای نمونه گیری آزمایش خون چه زمانی است؟
همیشه بهترین زمان خون گیری برای کنترل ریتم ها و نوسانات روزانه آزمایش ها رعایت 12-10 ساعت ناشتا بودن و همچنین خونگیری بین ساعات 7تا 9 صبح می باشد.